Om Oss

EE World Travel är resebyrån som erbjuder service i världsklass. Drömmer du om en utlandsresa – till storstäder eller vild natur, till sandstränder eller spännande kultur – och önskar ”det där extra” så är vi rätt resebyrå för dig. Vi fokuserar på grupp- och konferensresor samt skräddarsydda privatresor. Alltid 100% VIP-service!
Erik Wallgren EE World Travel

Erik Wallgren

Erik Wallgren har bott i sex olika länder och rest runt hela jordklotet. Han har sålt resor till världens alla hörn i 17 år nu och hans internationella erfarenhet gör honom till resmålsexpert.
Eriks specialitet är skräddarsydda researrangemang för små och stora sällskap; jorden-runt-resor eller till destinationer i Asien, USA och Sydafrika, golf- eller whisky/rom/öl-resor, stora familjer som vill resa tillsammans, bröllopsresor och oslagbara VIP-arrangemang.
Eva Drugge EE World Travel

Eva Drugge

Eva Drugge har arbetat i branschen i 35 år, varit reseledare över hela världen och fått Grand Travel Award 2016 för ”Sveriges bästa resesäljare”! Hon har länge räknats som en av de skickligaste grupp- och eventbokarna i resebranschen.
Evas specialitet är gruppresor för såväl företag som privatpersoner, konferenser och skräddarsydda eventresor. Hon arrangerar träningsresor och åtar sig gärna uppdrag som reseledare och träningsinstruktör.
Grupp- och konferensresor
eva.drugge@eeworldtravel.se
Privatresor
erik.wallgren@eeworldtravel.se
EE World Travel AB
homechevron-downfacebook-squarephoneenvelope