REFERENSKUNDER

Jag kan varmt rekommendera EE World Travel, en resebyrå som håller hög service nivå.
Eva- med sin fantastiska service, inget är omöjligt allt går att lösa, energirikt, glatt och otroligt hjälpsam.
Vi har haft våra träffar både i Spanien och Sverige alltid lika energirikt och mycket trevligt. Grupperna hon reser med är fantastiska och det är klart med Eva som reseledare...
hon får hela gruppen att må bra alla blir sedda, mycket fin egenskap.
Guldstjärna från mig

Christina Schollin

Jag har under många år använt EE World Travel, både för bolagets affärsresor men även för privata resor.
Både Eva och Erik kännetecknas av hög servicenivå och ger med deras mångåriga erfarenhet goda tips för alla typer av resor.
EE World Travel ger också en extra trygghet när något problem uppstår med strejker eller inställda flyg och löser oftast situationen på ett snabbt och smidigt sätt

Stefan Pahlén / Pahlén AB

Jag har deltagit i 5 fantastiska träningsresor med EE World Travel - en resebyrå i världsklass. Vår reseledare Eva som är helt underbar, glad, positiv, påhittig och hjälpsam/omhändertagande. Härliga dagar med sol och bad, träning , massor med fina utflykter , promenader och fina middagar med många skratt. En bra mix mellan aktiviteter och att bara få vara. 
Eva har ett stort engagemang och stor portion med humor. 
Eva & Erik skäddarsyr resor så att det ska passa alla, finns inget som de inte kan fixa. Med andra ord TOP NOTCH
Kan varmt rekommendera dem – tveka inte

Pia Liden

Vi har använt EE travel i flera år och är så nöjda med deras arbete.
Både Eva och Erik gör alltid sitt bästa för att vi kunder ska få en bra resa/ konferens och deras service går inte att jämföra med någon annan.
Dessutom är de alltid lika glada över att hjälpa till vilket underlättar för oss kunder när man behöver göra ändringar med kort varsel. 
Vi kan verkligen rekommendera EE World Travel till både privat- och företagskunder.

Eva Klermyr

Ledord: Om EE World Travel
Åke Huss AB har anlitat EE World Travel varje år 15 år EE World Travel är alltid uppdaterade och ger bra förslag utifrån våra önskemål. Mycket positiva till alla enskilda önskemål och inget är omöjligt oavsett om det gäller äventyr eller ”laid back”. Funkar även bra att dela den resande gruppen, påhittiga bra och prisvärda förslag. Mycket effektiva fixar eventuella önskemål utan dröjsmål.

Åke Huss / Åke Huss AB

Vi har bokat resor via Erik många gånger och är lika nöjda varje gång!
Han lyssnar på våra önskemål och intressen och har hjälpt oss att sätta ihop helt oförglömliga upplevelser för hela familjen! Vi ger Erik och hans team våra varmaste rekommendationer

Cecilia Wredlert

Fantastisk service och kunnande. Vi var en grupp på 79 personer från Luleå, till Bryssel. Hittade EE World Travel via rekommendation. Jämförde priser med lokal resebyrå, som inte kom i närheten. Toppenbra ihopsatt paket, med mycket för pengarna. Råkade ut för supermycket strul pga strejk på Bryssels flygplats både på utresan och hemresan.
Eva på EE World Travel jobbade som en galning för att hitta bra lösningar. Tryggt och grymt bra service. Hon hittade en lösning via Amsterdam och vi fick en toppenbra resa. Det var en svår situation och vi fick rapport dygnet runt, med uppdateringar.
Efter denna erfarenhet kommer jag alltid använda EE World Travel.  
Det är sådana här gånger man känner sig tacksam att man bokat via resebyrå och att man valt rätt resebyrå.

Magnus Selberg

Vi har bokat våra resor Erik Wallgren sedan barnen var små ( i ca 14 år )
Varför ?, finns många anledningar 
När vi landade i Bangkok efter varit i Vietnam så löste Erik barnstol i taxin som hämtade oss, detta efter ett samtal 1tim tidigare, detta var för 14år sedan..
När det strulade med hyrbilen i Orlando klockan 23.00, då löste Erik det 
Servicen är 100% . Känns tryggt att vara på andra sidan jorden med 3 småbarn och veta att man får hjälp om något är galet.
Nu till hösten har Erik satt ihop 12 dagsresa till Orlando/keywest , resturanger, aktiviteter, boende och hyrbil.
Detta e det konceptet han gjort till oss tidigare och vi har alltid varit supernöjda

Erik Hedstad
EGH Bygg AB / i samarbete med Arga Snickaren

Vi har bokat flera resor av Erik på EE travel word och alltid blivit väldigt nöjda, bra service innan och efter resorna. Bra rutter, bra hotell. Hjälp om man ska tänka på något speciellt vid de olika resmålen. Vi har inte gjort så mycket själva bara önskat ett resmål.
- Under dessa oroliga Coronatider har vi fått den bästa service och blivit uppdaterade under processen med avbokning och återbetalning

Ylva och Christer / Rosersberg

Jag kan verkligen rekommendera EE World Travel det har aldrig varit något problem som inte går att fixa. Jag har åkt ett flertal resor med EE World Travel. Utflykterna på resorna är alltid väldigt bra och påhittiga. Allt ifrån mat, shopping, promenader och båt turer. Dom är genomtänkta till minsta detalj. Har man Eva som guide är man i trygga händer.
Många guld stjärnor ger jag.

Titti

Vi bokar alltid våra resor genom Erik på EE Travel det dom är lyhörda för vår önskemål och hjälper alltid till när det uppstår problem med flygföreningar och strul med hotell mm.
Fördelen vi ser med att boka med Erik är att saker blir uppstyrda och fungerar på plats.
I julas var vi på Mauritius och Erik hade bokat vår bästa fisketur någonsin, vi fick en Marlin på 150 kg….

EE travel är det självklara valet för oss oavsett solresa som cityresa ☀.

Peter Stråhle / Stjärnporten AB

Grupp- och konferensresor
eva.drugge@eeworldtravel.se
Privatresor
erik.wallgren@eeworldtravel.se
EE World Travel AB
starhomefacebook-squarephoneenvelopequote-left