REFERENSKUNDER

Jag kan varmt rekommendera EE World Travel, en resebyrå som håller hög service nivå.
Eva- med sin fantastiska service, inget är omöjligt allt går att lösa, energirikt, glatt och otroligt hjälpsam.
Vi har haft våra träffar både i Spanien och Sverige alltid lika energirikt och mycket trevligt. Grupperna hon reser med är fantastiska och det är klart med Eva som reseledare...
hon får hela gruppen att må bra alla blir sedda, mycket fin egenskap.
Guldstjärna från mig

Christina Schollin

Jag har deltagit i 5 fantastiska träningsresor med EE World Travel - en resebyrå i världsklass. Vår reseledare Eva som är helt underbar, glad, positiv, påhittig och hjälpsam/omhändertagande. Härliga dagar med sol och bad, träning , massor med fina utflykter , promenader och fina middagar med många skratt. En bra mix mellan aktiviteter och att bara få vara.
Eva har ett stort engagemang och stor portion med humor.
Eva skäddarsyr resor så att det ska passa alla, finns inget som de inte kan fixa. Med andra ord TOP NOTCH
Kan varmt rekommendera dem – tveka inte

Pia Liden

Fantastisk service och kunnande. Vi var en grupp på 79 personer från Luleå, till Bryssel. Hittade EE World Travel via rekommendation. Jämförde priser med lokal resebyrå, som inte kom i närheten. Toppenbra ihopsatt paket, med mycket för pengarna. Råkade ut för supermycket strul pga strejk på Bryssels flygplats både på utresan och hemresan.
Eva på EE World Travel jobbade som en galning för att hitta bra lösningar. Tryggt och grymt bra service. Hon hittade en lösning via Amsterdam och vi fick en toppenbra resa. Det var en svår situation och vi fick rapport dygnet runt, med uppdateringar.
Efter denna erfarenhet kommer jag alltid använda EE World Travel.  
Det är sådana här gånger man känner sig tacksam att man bokat via resebyrå och att man valt rätt resebyrå.

Magnus Selberg

Vi har använt EE travel i flera år och är så nöjda med deras arbete.
Eva gör alltid sitt bästa för att vi kunder ska få en bra resa/ konferens och deras service går inte att jämföra med någon annan.
Dessutom är de alltid lika glada över att hjälpa till vilket underlättar för oss kunder när man behöver göra ändringar med kort varsel. 
Vi kan verkligen rekommendera EE World Travel till både privat- och företagskunder.

Eva Klermyr

Ledord: Om EE World Travel
Åke Huss AB har anlitat EE World Travel varje år 15 år EE World Travel är alltid uppdaterade och ger bra förslag utifrån våra önskemål. Mycket positiva till alla enskilda önskemål och inget är omöjligt oavsett om det gäller äventyr eller ”laid back”. Funkar även bra att dela den resande gruppen, påhittiga bra och prisvärda förslag. Mycket effektiva fixar eventuella önskemål utan dröjsmål.

Åke Huss / Åke Huss AB

Jag kan verkligen rekommendera EE World Travel det har aldrig varit något problem som inte går att fixa. Jag har åkt ett flertal resor med EE World Travel. Utflykterna på resorna är alltid väldigt bra och påhittiga. Allt ifrån mat, shopping, promenader och båt turer. Dom är genomtänkta till minsta detalj. Har man Eva som guide är man i trygga händer.
Många guld stjärnor ger jag.

Titti

Grupp- och konferensresor
info@eeworldtravel.se
Privatresor
EE World Travel AB
starhomefacebook-squarephoneenvelopequote-left